Om migSiden her er startet tilbage i tiden op til folketingsvalget i 2019, hvor jeg gik viralt med videoen: Hold nu kæft ! Som var en reaktion på Dansk Folkepartis kampagne: Smid tørklædet, og meld dig ind i Danmark !

Og som resulterede i at jeg stillede op til folketingsvalget som løsgænger, i Nørrebro kredsen,Københavns Storkreds.

Ud over at den politiske retorik som kampagnen repræsenterede, og som har stået på i mange år, havde en direkte konsekvens for min egen datter,så er jeg generelt meget bekymret over den udvikling vi har set i Danmark gennem efterhånden mange år, hvor der laves særlove og indgreb mod mennesker, enten på baggrund af deres religiøse tilhørsforhold, deres etnicitet / hudfarve, det sted man bor, eller om man er en del af arbejdsmarkedet eller ej, og det er i bund og grund det jeg kæmper for i min hverdag: at vi alle kan have vores reelle frihed og at der værnes om alle menneskers helt basale menneskerettigheder.

Derfor føler jeg at jeg er tvunget til at fortsætte kampen, selv om jeg helst ville være foruden, jeg ville ønske at de politikere som besidder magten i Danmark byggede deres politik på menneskerettighederne, og ikke forsøgte at omgås dem eller smyge sig udenom ved enhver given lejlighed, under påskud af at “Beskytte danskerne” eller
“sikre sammenhængskraften”.

Og hvis min velfærd og lykke skal bygges på ruinerne af andre menneskers liv, så vil jeg hellere dele min ulykke med dem.

Det er et gammelt og slidt udtryk, at når uret bliver ret, bliver modstand en pligt, men det er næsten det eneste der dækker den følelse jeg har, og derfor må jeg gøre min pligt.

 

Jeg lever mit liv efter en lettere omskrevet version af “Kardemommeloven” som foreskriver at: “Du må ikke gøre fortræd og slå ihjel, men ellers må du gøre som du vil”

Hvis du har lyst til at se lidt af hvad jeg har beskæftiget mig med tidligere kan du klikke på dette link

 Flickr.com og se min scrap bog.

Eller du kan se et par klip fra den prisbelønnede dokumentarfilm:
Selfie Rebels Produceret af Jella Bethmann / Achtung Film.
Hvor jeg medvirker sammen med 2 andre aktivister som er mine nære venner: Laila Belhaj og Fabian Vennekilde.