Vælgererklæring

Ved opstilling til Kommunalvalget i november 2021 er der andre regler som gælder for opstilling end ved et Folketingsvalg. Informationen om det kommer inden længe.

Fiskerlussing er stadig registreret som et parti. Hvilket vil sige at du kan gå ind og give en digital underskrift på at partiet skal have lov til at stille op til folketingsvalg, det der hedder en vælgererklæring. Det kan alle stemmeberettigede personer med nem-id over hele landet gøre.

Det foregår på den måde at du sender mig en e-mail med besked om at du ønsker at give mig en vælger erklæring.

Det gør du på mail adressen:  valg@fiskerlussing.dk

Derefter indtaster jeg din mailadresse i Social og indenrigsministeriets system, som efter en 7 dages tænkepause sender dig en e-mail med et link til  vælgerklæring.dk  hvor du kan logge på med nem-id og afgive din erklæring. Det er lidt kringlet, men let nok i praksis.

Du kan se et par små tegnefilm om hvordan ved at klikke  her

At jeg har registreret mig som et parti, er i bund og grund for at give mulighed for at man i hele landet kan være med til at sige: Nok er nok, vi vil noget andet end det der sker nu.

Jeg er fuldt bevidst om hvor svært det er, både at stille op til et Kommunalvalg og at stille op som et parti, men jeg vil gerne vise at det er muligt at forsøge. Jeg hører fra mange mennesker at de føler sig magtesløse og ikke ved hvad de skal gøre med deres utilfredshed, men vi har alle muligheden for at benytte os af de demokratiske værktøjer vi har i samfundet, bare vi har viljen og energien til at gøre det. Demokratiet er stærkt hvis bare vi bruger det rigtigt. Vi bør hele tiden huske at man ikke bare kan bestemme at man vil være leder, folk bestemmer selv om de vil ledes, og i så fald, hvem de ønsker at blive ledet af.