Støt praktisk

Jeg har på nuværende tidspunkt ikke nogen organisation eller arbejdsgruppe bag mig, det er helt i den spæde opstart endnu, så det første du kan gøre er at sende mig en mail og fortælle lidt om dig selv, hvad du gerne vil og hvad du kan byde ind med. I starten af projektet er der mest tale om kedeligt organisatorisk arbejde, så forvent ikke en masse aktivisme og frembusen på de sociale medier, nu gælder det først og fremmest om at få strukturen på plads.

Men der er jo stadig mulighed for at hente det materiale jeg brugte i forbindelse med valgkampen til folketingsvalget sidste år, det lader jeg lige ligge lidt endnu 🙂

Der er en fiskerlussing hånd som kan hænges op, og man kan lade børnene lægge farve på den, eller selv gøre det, meningen er at jeg gerne vil skabe en valgkamp hvor i selv er en del af den, og hvor kreativitet er en del af det. Min valgplakat er også baseret på et fælles projekt, et  portræt som maler Ella Rasmussen har lavet, Nigel Hopwood har stået for den grafiske opsætning og kunstner Stine Linnemann har designet fiskerlussinge hånden.

Jeg får også lavet et antal farveplakater i A3 størrelse som kan afhentes til ophængning, adresser oplyses når plakaterne ankommer fra trykkeriet, og jeg vil elske at se vinduer rundt omkring der signalerer at vinden er ved at vende i Danmark.

For at downloade farve plakat:   Klik Her

 

For at downloade sort / hvid plakat:  Klik her

For at downloade fiskerlussing:  Klik her

Baggrund til Facebook, lilla :  Klik er

 

Baggrund til Facebook, sort:  klik her