Støt praktisk

Hvis jeg skal have en chance til valget, så  har jeg også brug for jeres hjælp i valgkampen.

Jeg har ikke nogen organisation eller arbejdsgruppe bag mig, og  derfor må det blive en anderledes form for valgkamp jeg fører, hvor det er jer derude der hjælper mig med at få budskabet ud. Jeg har lavet valgplakater i små størrelser, hvor ide’en  er at i selv kan printe dem ud, og så hænge dem op i jeres vinduer,  på døren i opgangen,  i jeres lokale kiosk, eller hvor det nu er muligt for at i kan vise at i står bag mig.

Der er en fiskerlussing hånd som kan hænges op, og man kan lade børnene lægge farve på den, eller selv gøre det, meningen er at jeg gerne vil skabe en valgkamp hvor i selv er en del af den, og hvor kreativitet er en del af det. Min valgplakat er også baseret på et fælles projekt, et  portræt som maler Ella Rasmussen har lavet, Nigel Hopwood har stået for den grafiske opsætning og kunstner Stine Linnemann har designet fiskerlussinge hånden.

Jeg får også lavet et antal farveplakater i A3 størrelse som kan afhentes til ophængning, adresser oplyses når plakaterne ankommer fra trykkeriet, og jeg vil elske at se vinduer rundt omkring der signalerer at vinden er ved at vende i Danmark.

For at downloade farve plakat:   Klik Her

 

For at downloade sort / hvid plakat:  Klik her

For at downloade fiskerlussing:  Klik her

Baggrund til Facebook, lilla :  Klik er

 

Baggrund til Facebook, sort:  klik her